2007年9月2日 星期日

比Tag 中了


祝福---陳老老點名--- 
下面是規則:
完成遊戲的人將會永遠得到大家的祝福。
根據問題回答,然後再點名其他朋友回答,被點名的朋友需在自己的Blog裏公開。
被點到名字的人將會得到大家的祝福,並且所有美好的願望都會在不久的將來實現。
A. 必須點名至少8個人,用盡所方辦法通知各人參與這個遊戲。(人不夠的話就少點,2個以上就行)
B. 被點名的人不可重複被點,每個人只可玩一次
C. 回答完問題後,需自行刪除一個不喜歡的問題, 更換一個新的問題,然後點名其他人來玩 如此延續迴圈
D. 答案需在各自的BLOG公佈
點我的人: 陳老老
被點的人: 旋旋 ; 阿me ,同想玩既人..
===================================

01. 你會選擇一個輕鬆的、賺錢的職業還是會選擇一個很辛苦賺的很少但受人尊敬的職業?
傻b 答: 我會揀輕鬆既工做...
02. 夢想繞了十八歲以後,你已經到了婚嫁之年,可你還不在路上,你會怎麼選?
 傻b 答: 我唔明....
03.如果中500萬,你會怎麼花?
傻b 答 :比完屋企人,再同自己鐘意既人去旅行
04. 你最怕的事情?
傻b 答 :失去身邊最重要既人
05. 簡介自己。
傻 b 答 :蠢,傻,8痴 .....最重要係冇腦
06. 現在最想做的是啥?
傻b 答...去旅行
07. 心中理想伴侶的八個條件。
Ans: 最重要對我好,愛我,錫我,做到我ex 咁就好足夠
08. 如果唔駛返學你會點?
Ans: 冇咩點,因為而家番工...
09. 你會選擇一份有穩定收入的工作還是一份自己喜歡的工作?
Ans: 穩定收入的工
10. 假如你的伴侶得不到父母的認同,你會堅持還是放棄此段感情?
Ans: 堅持,除非個個人唔係太愛
11. 如果30歲還嫁不出(娶不到)你會怎樣?
Ans:隨緣啦
12. 如果有機會讓你感謝一個人,你會感謝誰?為了什麼感謝他/她?
Ans: 爸媽,多謝佢地1路咁忍我。
13. 小時候的理想和現實中差距大嗎?
Ans: 都幾架
14. 你希望在別人眼中是怎樣的人?
Ans: 蠢人
15. 當孤單的時候會想起誰?
Ans: 唔同的...
16. 你喜歡一見鍾情還是日久生情?為什麼?
Ans: 日久生情,我好似未試過一見鐘情
17. 你曾經把哪些男(女)明星作為你的夢中情人?
Ans: um.....好似里安立度
18. 如果可以滿足你一件事,你會要什麼?
Ans:  一世幸福
19. what is your favorite color
Ans: 紫藍色
20. 最喜歡的地方?
Ans:  屋企
21. 你怎麼知道自己喜歡一個人?
Ans:感覺
22.你最喜歡的花
Ans:冇特別的
23. 最近在吃的東西?
Ans: 媽咪煮既野食
25. 最近常去的地方?
Ans: 公司,旺角
26. 最近身體情況?
Ans: 冇病冇痛咁la
27. 對朋友最想說的話?
Ans: 我好攰
28. 對自己最想說的話?
Ans:  我幾時先識醒
29. 最喜歡吃的食物?
Ans: 好多好多好多
30. 最喜歡的水果?
Ans: 不1定的
31.你1生最蠢做左d咩?


2 則留言:

  1. 多謝比面玩呢個遊戲.

    回覆刪除
  2. 好似之前比人點過,果陣好似有60幾條,但係太忙仲未玩,等我有時間先下

    回覆刪除

【飲食】任食。任拎。任你飲 ❤任食任拎你飲馬辣台式鴛鴦火鍋☆

早前係面書見到有個Post,話有種人問佢食d咩 一定答【打邊爐!!!!】 最好仲要係任食個d ,雖然食材一定唔係咩靚料 但係對於我地呢d 有時唔知諗食咩好 又或者想食飽d,除左放題打邊爐絕對係我不二之選 早前去開荃灣剪頭髮, 再Join 番老公同Go...